BSO De Gouwaert feestelijk geopend

BSO De Gouwaert feestelijk geopend

Op maandag 28 mei is BSO De Gouwaert officieel geopend. Sinds maart 2018 wordt voor- en naschoolse opvang in Goudswaard geboden. De Gouwaert is nu officieel de volgende Hoeksche School in de Hoeksche Waard. Naast de BSO zijn ook de peuterspeelzaal, bibliotheek en bassischool in hetzelfde gebouw te vinden.

Onder de genodigden waren Luc van Heeren, directeur van Stichting Acis, en Cora Labree, directeur van Stichting Kinderopvang Cromstrijen. Zij prezen de fijne samenwerking die is ontstaan tussen de medewerkers van de BSO en de leerkrachten van De Gouwaert.

De kinderen van de BSO maakten vrolijke slingers en alle leerlingen van obs De Gouwaert zorgden voor hapjes en drankjes. Na het doorknippen van het lint mocht iedereen tussen de ballonnen door over de rode loper naar binnen om vervolgens te proosten op deze feestelijke gebeurtenis.

Albert Boele, directeur van de Gouwaert, is trots op wat er in korte tijd is opgebouwd in Goudswaard: “Het aanbod van onderwijs en opvang doet zeker niet onder voor dat van grotere dorpen of steden. Dat lukt alleen door goed samen te werken met alle betrokken partijen.” ‘Groeien doen we samen!’, stond dan ook op de zakjes met zonnebloemzaadjes die de leerlingen mee naar huis kregen.


Media
  • DSC05495.JPG

Uit het fotoboek

DSCN1982 DSCN1980 DSCN1977 DSCN1971 DSCN1965
DSCN1981 DSCN1979 DSCN1974 DSCN1968 DSCN1963

Laatste Nieuws