Label School op Seef

Vandaag was het eindelijk zover. We hebben het felbegeerde label "School op Seef" gehaald! Dit label houdt in dat de kinderen van De Gouwaert zich prima kunnen redden in het verkeer. Twee jaar lang is er veel aandacht besteed aan verkeerslessen. In de klassen door de leerkrachten en buiten door enthousiaste verkeersmoeders. De kinderen van groep 3 t/8 hebben onder andere behendigheidsoefeningen gedaan op de fiets en de kleuters hebben leren oversteken op de juiste manier.  Ook hebben de kinderen ervaren met een echte vrachtwagen waar de dode hoeken zijn en hoe ze die kunnen vermijden. Nadat we alle onderdelen hadden gedaan is het label aangevraagd en goedgekeurd!
De kinderen konden vandaag aan de wethouder, Paul Boogaard en een afgevaardigde van School op Seef laten zien wat ze allemaal hebben geleerd. Daarna  kreeg de school officieel het label uitgereikt door de wethouder.
Om het te vieren stond er na afloop voor iedereen iets lekkers klaar. Ook kregen de kinderen allemaal een eigen certificaat!

Meer foto`s zijn te zien in het Album School op Seef onder het kopje Foto`s.
Media
  • verkeeropschool 294.jpg
  • verkeeropschool 154 - kopie.jpg
  • verkeeropschool 154.jpg
  • verkeeropschool 156 - kopie.jpg

Uit het fotoboek

DSCN1982 DSCN1980 DSCN1977 DSCN1971 DSCN1965
DSCN1981 DSCN1979 DSCN1974 DSCN1968 DSCN1963

Laatste Nieuws